Signaturled Öland – en affärsmöjlighet för ditt företag

Varmt välkommen till träffen där vi fokuserar på vandring och Signaturled Öland!

Datum: 26 januari
Tid: Kl. 13:00-15:00
Plats: Allégården Kastlösa

STF har utsett 14 av Sveriges mest spektakulära vandringsleder, en av dem har vi här på Öland! Mörbylångaleden sträcker sig från Färjestaden ända ner till Ottenby i söder. Vandringen på 80 km bjuder på mängder av minnesvärda upplevelser, troligen passar många besökare även på att se mer av vår fantastiska ö under sitt besök.
Under den här träffen vill vi lyfta vandringen på Öland och hitta sätt att samverka för att nyttja den uppmärksammade signaturleden bättre. Vad innebär det för Öland att ha en signaturled? Hur kan du som driver företag eller berörs av besöksnäringen använda dig av den?

Välkommen du som driver företag eller är aktiv i någon förening med intresse för utvecklingen av vår signaturled – Mörbylångaleden. Tillsammans får vi lära oss mer om vad som gör den unik, vi diskuterar också utvecklingsmöjligheter för leden och spånar fram idéer på åtgärder som kan stärka besökarens helhetsupplevelse, din verksamhet och Öland som destination. Självklart bjuder vi på kaffe och go-fika!

Upplägg under träffen:
Vandring på Öland
Målgruppen vandrare
Signaturled Öland – Mörbylångaleden
Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap
Workshop – Hur kan vi gemensamt utveckla leden och bättre ta vara på affärsmöjligheterna kring den?

Hjärtligt välkomna hälsar ö-natur tillsammans med Mörbylånga kommun och Världsarvet Södra Öland!

Anmäl dig här till träffen: Signaturled Öland – en affärsmöjlighet för ditt företag (office.com)
Har du några frågor? Välkommen att höra av dig till felicia@oland.se.

Gammalsby sjömarker

Projektet ö-natur genomförs tack vare gemensam finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Ölands Turismorganisation, Mörbylånga kommun och Borgholms kommun.

Nyhetsarkiv